11. června 2013

" z lesa "



Odkaz na blog "z lesa" mi poslala kamarádka (děkuji Janě ze 4Medvědů), že by se mi to mohlo líbit..... Líbí a moc!
Je to vlastně jediný český blog, který sleduji pravidelně. Jeho autorkou je ilustrátorka, grafička a maminka v jedné osobě Jana Kloučková Kudrnová, žijící se svou rodinou v lese nedaleko Olomouce.
Na blogu najdete spoustu inspirace pro tvoření a hry pro menší děti. Její výtvory pro dcerku jsou nápadité, jednoduché, vtipné a vkusné! Jistě oceníte i Janin vstřícný přístup, možnost stáhnout si zdarma  Malé*  dokumenty pro své děti. Balící stromečkové papíry jsme použili jako obaly na zápisníky a Lesní pexeso jsme zakomponovali do girlandy. Ale co mě nadchlo ze všeho nejvíce, jsou Janiny plakáty. Medvědi ze serie "Lesní" a "Lesní abeceda" jsou stvořeny "z lesa" přesně pro nás !
 ... "a pro mojí kamarádku" doplňuje Hugo .-)


styling & foto  P+V.Weiss

6 komentářů:

  1. Pexeso je opravdu krásné, na blog jsem se dlouho nedívala, takže díky za zpětnou inspiraci! :) Zkusím si ho ještě někde stáhnout a vytisknout před odjezdem na prázdniny - abychom měli zábavu na dlouhé letní večery...:)
    btw - krásné fotky!
    Díky,
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Jani .-)
    Přejeme krásné prázdniny!

    OdpovědětVymazat
  3. Z lesa je i můj oblíbený blog, i když jinak ty "mamální" moc nesleduju. Ale Jana z lesa mě baví hodně. Pěkně to tu máte vylesněný!

    OdpovědětVymazat
  4. Další zmínku jsem našla i tady....jste světová :o))
    http://sarahandbendrix.com/blogs/news/tagged/kids

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za příspěvek Anonymní .-)) ... před více než rokem dostala jsem skvělou nabídku přispívat pro původní blog Sarah&Bendrix : http://fewthingsfrommylife.blogspot.cz/search/label/Petra
      Hodně mě to bavilo... a baví dál na mém blogu .-)
      Petra


      Vymazat