4. června 2013

"lesní domek"





Nekonečný liják nás celý víkend držel doma. Po vyčerpání svých oblíbených her, se Hugo začínal nudit...
"Budeme tvořit?" navrhla jsem (většinou to zabírá) "Mohli bychom konečně opravit tvůj domek." Původně jsem plánovala stihnout tolik jiných nedodělávek, ale jeho "Jóóó" znělo tak nadšeně .-)
Kartonový domek jsem Hugovi koupila před třemi lety, později přidala nálepky a pojmenovali jsme ho "Soví domek". Ani ne po roce měl pocit, že na takové obrázky, je už velký. Při sundávání nálepek se otrhal i karton, takže jsme museli domek polepit na stejných místech.
Kreslení, vystřihování a lepení, i šití polštářků nám zabralo celý víkend a odstřižky máme po celém bytě, ale jsem moc ráda. Protože po mnoha měsících je z opuštěného otrhaného domku útulná "lesní skrýš", ve které si dnes hrál celé odpoledne .-)


styling a foto P+V.Weiss

10 komentářů:

  1. Mila Petro, blahopreju ke vzniku vlastniho blogu! Me oko se velmi potesilo, srdce nad tim tvurcim zapalem jen plesa. Myslim, ze cast navstev byste ted meli prijimat jen v lesni skrysi:) Moc krasne napady, muj obdiv sklizi nejen vas rodinny talent, ale i proste a fungujici vynalezy jako napriklad pravy lesni dalekohled! Hodne stesti s blogem, budu se moc tesit na dalsi prispevky a hned posilam dal. Helena (ze skolky:))

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Heleno, děkuji za krásný komentář .-)
    Budu se těšit na další setkání, zde na blogu, ve školce, nebo v lesní skrýši.-)H.říkal, že M. se vejde, ty smíš nakouknot .-)
    Petra

    OdpovědětVymazat
  3. To je prostě nádhera!!! Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Péťo,lesní skrýš nemá chybu.Jste šikulové.
    Hanka T.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je krása! Škoda, že na takovou skrýš jsem už velká a děti, které by v ní bydlely ještě nemám.
    Váš krásný blog jsem objevila teprve nedávno a jsem ráda, že jsem na něj narazila! Moc si "návštěvy" u Vás doma užívám. Jsou pro mě velice příjemné a především inspirativní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkujeme za hezký komentář :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera:-) Tá látka so vzorom listov je z Ikea? Nejak ju tam nemožem nájsť. Inak Váš blog sa mi véééľmi zapáčil, žltú farbu milujem :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkujeme.
    Ano, látka je z ikea, posílám odkaz:
    http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10229417/

    OdpovědětVymazat